Táborozz nálunk!

Jelentkezéshez kattints ide!

Mandy (1995)

Kiváló származású, küllemű és képességű német lovagló póni. Kimondottan szemet gyönyörködtető lovacska. Számos eredménnyel büszkélkedik ugró és gyerekversenyekről. Mindemellett szívesen vezeti be a kicsiket a lovaglás világába. Futószáron mind nyeregben, mind voltizs hevederrel lovagolnak rajta az apróságok. Kitűnő anya, számos csikót nevelt már a lovasiskola számára, utódai közül már versenyeznek is.

 

Fanni (1997)

A bűbájos lovagló póni a legkisebbek kedvence rendkívüli nyugodtsága és hatalmas szemei miatt . Elsősorban a lovas-oviban dolgozik a kicsikkel, akik imádják.

zpor1

Zápor (2005)

A Jolly Jocker! Nem túl magas, de rendkívül masszív ló. Szinte bárkinek és bármire megfelelő választás. Nyugodt, kellemes mozgása miatt a nagyobb gyerekek és a felnőttek első négylábú barátja. Osztály illetve tereplovaglások alkalmával is megbízható, kiegyensúlyozott társ. Szükség esetén a lovaskocsit is húzza. Zabi unokája.

IMG_9062

Csillag (2006)

Nagyon kedves és jószándékú fiatal kora ellenére, felnőttekkel dolgozik osztály és terep lovaglásokon. Testi adottságai ellenére nagyon szívesen ugrik is.  Réka lovagló tudását dícséri idomítottsága.

Baba

Baba (2006)

Sárga kisbéri kanca az ugróban tanulni és versenyezni szándékozó lovasainknak azonnal nagy kedvencévé vált. Kedves és megbízható lovacska. 

maya1

Maya (2004)

Mandy kanca csikója, mondhatjuk, hogy ,,tiszta anyja ez a gyerek" , nagyon hasonlít a mamára. Teljesen megbízható kiegyensúlyozott sportpóni. Ügyességi, díjlovas versenyeken számos gyerekkel ért el sikereket.

kincso1

Castor Furiosó-105 Kincső (2006)

Juliska kanca lánya. Örökölte anyja belső jó tulajdonságait. Készségesen dolgozik és együtt működő az emberrel.

IMG_4008

Mandula (2007)

Annuska kedvence ez a különleges színű félvér fjord kanca. Kítünő eredményeket mutat díjlovaglásban.

urfi2

Hódmezővásárhely Furiosó-114 Úrfi (2007)

Juliska csikója. Örökölte anyja nyugodt kiegyensúlyozott természetét. Teljesen megbízható, kényelmes lovaglású ló vált belőle.

 

 

 

v Nyugdíjas lovaink v

Juliska (1993)

A lovarda alapító kancái közül az első és az én nagy kedvencem, a ,,tiszti hátas"!

Ifjú korában számos versenyzővel indult díjugrató versenyeken, 130 cm-es pályákon szerepelt sikeresen.

Ezen kívül csikóslóként is megállta a helyét, és beutazta a világot, sajnos ez idős korára csipő fájdalmakat okoz neki.

Jelenleg nyugdíjasként nevelgeti Jókert és Juhart!

Salvador (1995)

Az „öregúr” oszlopos tagja a lovardai csapatnak. A lovasiskola megnyitása óta él és dolgozik nálunk. Kiváló ugró és díjló. Az évek során sok- sok lovast segített a rajtengedély vizsga megszerzéséhez, sikeres versenyélményekhez, valamint terapeuták lovas vizsgáinak sikeréhez. Sokszínűségét tükrözi, hogy a lovardai voltizs csapat számos bemutatón vett részt közreműködésével.

Táltos (1994)

Nagy és dinamikus mozgása miatt sokak kedvencévé vált az évek során. Nagyon jól és kedvvel ugrik. Számos rajtengedély vizsgán, gyermek- és díjugrató versenyen volt megbízható társa lovasainak. Igazi egyéniség!

Boglárka béreli felesben már évek óta.