BÉRTARTÁS

Lótulajdonosok figyelmébe ajánljuk bértartás szolgáltatásunkat istállónkban. A lovak tartása tágas boxokban egyedileg történik. Ellátásuk: napi almozás, kétszeri (igény esetén háromszori) etetés és szénázás, valamint egyéni vagy csoportos karámozás. Az állatok jólétét tartjuk szem előtt, amely elősegíti, hogy szellemileg és fizikailag is képesek legyenek a környezeti kihívásokkal szemben ellenállni.
A lótartást igény esetén kiegészítjük olyan többletszolgáltatásokkal, mint a lókiképzés, futószáras járatás és edzések, amelyek segítenek kielégíteni az állat igényeit. A ránk bízott lovakról ezeket a tényezőket szem előtt tartva gondoskodunk. Lovak rehabilitációjában is aktívan tudunk segíteni: gyógynövények etetésével, mágnes takarós kezeléssel, lómasszázzsal, sóterápiával.
Az állatok és a felszerelések biztonsága érdekében területünket biztonsági kamera rendszer védi. Lovardánk három lovaspályával rendelkezik, ezek közül egy kültéri, kettő pedig fedett pálya. Kültéri pálya: 50 x 45 m méretű Korszerű technológiával készült drain pálya, ahol vízelvezetési rendszer is kialakításra került. A pálya talaja homokos. Körbe akácfa karám található. Automata öntözőrendszer biztosítja a pálya pormentességét. Fedett lovarda: 20 x 40 m méretű A pálya talaja homok/textil. Automata öntözőrendszer biztosítja a pálya pormentességét. Fedett körkarám: 18 m átmérőjű fedett körkarám. Talaja homok/textil.