Fanni (1997)

A bűbájos lovagló póni a legkisebbek kedvence rendkívüli nyugodtsága és hatalmas szemei miatt. Elsősorban a lovas-oviban dolgozik a kicsikkel, akik imádják.

Zápor (2005)

Nem túl magas, de rendkívül masszív ló. Szinte bárkinek és bármire megfelelő választás. Nyugodt, kellemes mozgása miatt a nagyobb gyerekek és a felnőttek első négylábú barátja. Osztály illetve tereplovaglások alkalmával is megbízható, kiegyensúlyozott társ. Szükség esetén a lovaskocsit is húzza. Zabi unokája.

Csillag (2006)

Nagyon kedves és jószándékú, felnőttekkel és nagyobb gyerekkel dolgozik osztály és tereplovaglásokon. Testi adottságai ellenére nagyon szívesen ugrik is.  Réka lovagló tudását dícséri idomítottsága.

Maya (2004)

Mandy kanca csikója, mondhatjuk, hogy, tiszta anyja ez a gyerek”, nagyon hasonlít a mamára. Teljesen megbízható kiegyensúlyozott sportpóni. Ügyességi, díjlovas versenyeken számos gyerekkel ért el sikereket.

Castor Furiosó – 105 Kincső (2006)

Juliska kanca lánya. Örökölte anyja belső jó tulajdonságait. Készségesen dolgozik és együtt működő az emberrel.

Mandula (2008)

Különleges színű félvér fjord kanca. Kítünő eredményeket mutat díjlovaglásban.

Csinos (2011)

Furiosó kanca, nagyon nyugodt felnőtt és gyerek is lovagolja osztályban.

Jackson azaz Wili (2001)

Szürke ügető mén. Ügető létére nagyon szépen tud már vágtázni, modjuk a sebességet szereti nagyon. Mén létére pedig irtó kultúráltal lovagolható kancák között is.

Hafi (2012)

Haflingi kanca, osztályban gyerekek lovagolnak rajta.

Juhar (2011)

Imola lovunk utolsó kanca csikója. Képzése még folyik, de ügyesebb lovasok alatt már dolgozik.

Joker (2011)

Juliska lovam utolsó csikója. Képzése még folyik, de ügyesebb lovasok alatt már dolgozik.

Nyugdíjas lovaink

Salvador (1995)

Az „öregúr” oszlopos tagja a lovardai csapatnak. A lovasiskola megnyitása óta él és dolgozik nálunk. Kiváló ugró és díjló. Az évek során sok- sok lovast segített a rajtengedély vizsga megszerzéséhez, sikeres versenyélményekhez, valamint terapeuták lovas vizsgáinak sikeréhez. Sokszínűségét tükrözi, hogy a lovardai voltizs csapat számos bemutatón vett részt közreműködésével.