19 év és több száz táborozó gyerekkel szerzett tapasztalatom alapján úgy döntöttem, hogy 2020-ban nem lesz lovastábor nálunk!

Nincs tapasztalatunk, nem éltünk még át sose ilyen vírus időszakot.

Nekem, mint tulajdonosnak, felelősségem van a munkatársaimmal szemben. Tehát, olyan munkafeltételeket kell biztosítanom számukra, ami minimálisra csökkenti a vírus fertőződés kockázatát.

Nekem, mint szolgáltatónak, felelősségem van a rám bízott gyerekkel és szüleikkel szemben. Gyerekek, aki végre élvezhetnék egymás társaságát, ne menjenek 1,5 m-re közelebb egymáshoz, és még sorolhatnám az előírásokat. Nyilatkozzon a szülő, hogy a gyerek egészséges, és ha csak annak látszik…

Nem szeretem a bizonytalan helyzeteket, ez pedig az számomra! A vállalkozásomnak nagy szüksége lenne erre a nyári bevételre, de nem minden áron!

Nagyon remélem, hogy jövő nyáron sok táborozó gyereknek nyújthatjuk a megszokott színvonalú kikapcsolódást.

Élmény napok: 2021-ben lesznek! Szeretnénk szakítani az eddigi hagyományos táboroztatós gyakorlattal. Minden nap más- mindig más élmény!

Lovardánk 19 éve szervez a nyári szünet idején lovas táborokat és 6 évig vettünk részt a PennyGirl/Pony Club újság táboroztatási programjában.

A táborainkban történő lovas fogalalkozások zavartalansága biztosított, mert esős időben és nagy melegben – erős UV sugárzás- a nyitott oldalú fedett lovardában lovagolunk.

A lovastáborban részvevők megismerkedhetnek a lovak közelségével,a lovak körüli magatartás legfontosabb szabályaival. A kezdők megízlelhetik a lovaglást az alapoktól kezdődően, a biztos üléstől a futószáras munkáig. A haladók osztályban, egyéni képességeiknek, szintjüknek megfelelően dolgoznak. Az oktatás a Póni Klub hosszútávú oktatási rendszerére épül. Elméleti ismereteket szereznek a lófajtákról, jellemzőikről, a lótartás különféle módjairól, az eltérő lovaglási stílusokról. Fakultatív kézműves foglalkozások keretén belül különféle tárgyakat készítenek és technikákat sajátítanak el. A táborok résztvevői igény szerint lakhatnak a lovarda faházaiban, vagy naponta bejárhatnak. A bentlakásos táborok nagyon hangulatosak, a lovak közelében lakni, esténként tábortűznél sütögetni vagy bográcsban főzni a vacsorát: ez minden gyerek álma. A gyerekek önfeledt, biztonságos és színvonalas nyaralásáról  szakképzett pedagógusok és lovasoktatók gondoskodnak.

Az táplálék allergiás gyerekek – ti se maradjatok otthon, mert táborunkban tudjuk biztosítani az igényeiteknek megfelelő étkezési lehetőséget!

A kórház dietetikusa által összeállított és a kórház konyháján elkészített igény szerinti diétát biztosítunk. Az előző években lisztérzékeny, tej, tojás és tartósítószer érzékeny gyerekek táboroztak nálunk teljes elégedettség mellett!

A tábor létszáma minimum 10 fő, maximum 20 fő, jelentkezést csak előleg befizetésével tudunk elfogadni.