21 éve szervezünk a nyári szünet idején lovastáborokat.

A lovastáborban részvevők megismerkedhetnek a lovak közelségével, a lovak körüli magatartás legfontosabb szabályaival. A kezdők megízlelhetik a lovaglást az alapoktól kezdődően, a biztos üléstől a futószáras munkáig. A gyerekek egyéni képességeiknek, szintjüknek megfelelően dolgoznak. Elméleti ismereteket szereznek a lófajtákról, jellemzőikről, a lótartás különféle módjairól, az eltérő lovaglási stílusokról. Fakultatív kézműves foglalkozások keretén belül különféle tárgyakat készítenek és technikákat sajátítanak el. A napközis táborok résztvevőinek 8.00-tól 16.00-ig tart a program. A bentlakásos tábor nagyon hangulatos, a lovak közelében lakni, esténként tábortűznél sütögetni. A gyerekek önfeledt, biztonságos és színvonalas nyaralásáról szakképzett pedagógusok és lovasoktatók gondoskodnak.

A táborainkban történő lovas foglalkozások zavartalansága biztosított, mert esős időben és nagy melegben – erős UV sugárzás- a nyitott oldalú fedett lovardában tartózkodunk.

Az táplálék allergiás gyerekek- ti se maradjatok otthon, mert táborunkban tudjuk biztosítani az igényeiteknek megfelelő étkezési lehetőséget!

Természetesen a koronavírus (COVID-19) okozta járvány terjedésének megakadályozása érdekében a táborok működtetése során különös figyelmet fordítunk a hatályos járványügyi szabályok betartására, ami a szülők és a táborlakók részéről is kölcsönös megértést és együttműködést igényel.

2022. nyári gyerek lovastáboraink!
2022.06.22.-06.24.
2022.06.27.-07.01.
2022.07.11.-07.15.
2022.07.17.-07.22.
Napközis tábor ára: 33.000.Ft
Bentlakós tábor ára: 55.000.Ft
Korosztály – iskolás korú- 6 év feletti
A napközis táborok létszáma: 14 fő
Bentlakós tábor létszáma: 10 fő
A táborok részletes leírásai készülnek és kitesszük folyamatosan. A covid miatt, bármikor bármilyen változtatás történhet, ezért nincs most tábor előleg sem. A tábor indulás előtt 5 nappal kell fizetni a tábor teljes díját.
Jelentkezési lapot letölthető vagy a lovardában lehet kérni.
Várunk mindenkit szeretettel!